8 ting du kan bruge dit gæsteregistreringssystem til

Har du fået et gæsteregistreringssystem, og aner ikke rigtigt, hvad du skal bruge det til? Så er det her indlæg noget for dig. For her kommer du til at se, at det faktisk er rigtig mange ting, du kan bruge dit gæsteregistrering til.

1. Registrering af gæster

Det første, man tænker på, når man får et gæsteregistreringssystem er selvfølgelig registrering af gæster. Og det er også det, systemet er til for. Med et gæsteregistreringssystem kan du nemt og hurtigt registrere dine gæster, så du altid har styr på, hvem der er på dit kontor, og hvem der ikke er.

2. Indkaldelse af gæster

Men du kan også bruge dit gæsteregistreringssystem til at sende indkaldelser ud til dine gæster. På den måde kan du sørge for, at dine gæster altid er opdateret med, hvornår de skal møde op, og hvem de skal møde.

3. Check-in og check-out

Med et gæsteregistreringssystem kan du også nemt og hurtigt checke dine gæster ind og ud. På den måde kan du altid holde styr på, hvem der er på dit kontor, og hvem der ikke er, og hvem der måske er blevet forsinket.

4. Dokumentation af dine gæsters besøg

Når du registrerer dine gæsters besøg, så kan du også nemt få dokumentation for deres besøg. På den måde kan du altid have bevis for, hvem der har været på dit kontor, hvornår de har været der, og hvor længe de har været der.

5. Kontaktinformation på dine gæster

Når du registrerer dine gæster, så kan du også vælge at gemme deres kontaktinformation. På den måde kan du altid have deres telefonnummer og email-adresse lige ved hånden, hvis du skal kontakte dem.

6. Adgangskontrol

Hvis du har adgangskontrol på dit kontor, så kan du bruge dit gæsteregistreringssystem til at give dine gæster adgang til dit kontor. På den måde kan du sørge for, at de kun har adgang til de områder, du ønsker, de skal have adgang til.

7. Booking af mødelokaler

Hvis du har mødelokaler på dit kontor, så kan du bruge dit gæsteregistreringssystem til at booke mødelokaler til dine gæster. På den måde kan du sørge for, at de altid har adgang til et mødelokale, når de har brug for det.

8. Betaling af parkering

Hvis dine gæster skal bruge parkering på dit kontor, så kan du bruge dit gæsteregistreringssystem til at fakturere dem for parkeringen. På den måde kan du sørge for, at de altid betaler for parkeringen, og at du ikke skal tage imod kontanter.

Nyeste