En bil med det bedste fra begge verdner

Hvis du er i tvivl om du skal have en bil der kører på benzin eller er drevet af elektricitet og du har svært ved at vælge mellem de to, så er der en god løsning på dit problem. Du kan nemlig få det bedste fra begge verdner med en plug-in-hybrid, som kan køre langt på elektricitet. Læs med herunder om hvilken hybrid bil der er kåret til årets familiebil og hvorfor den kunne være din næste bil.

Du står måske og skal vælge hvilken bil din næste skal være. Her kan det være en stor hjælp at undersøge hvad andre kunder siger om forskellige biler. Og hvis en bil som Ford Kuga har vundet en pris for at være Årets Familiebil, så er det helt klart værd at bemærke, hvis man altså er ude efter en familiebil.

Skarpt design og lækker køreoplevelse

Man skal ikke tage fejl af Ford Kuga som en kedelig familiebil. Den er nemlig lækker i designet, både indvendigt og udvendigt. Man sidder behageligt i den og får en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Samtidige har den også plads til hele familie og ekstra udstyr til de gange I skal ud på weekendtur, på camping eller bare en tur i en lokal park.

Ford Kuga har et stort bagagerum med plads til sammenklappede barnevogne, tasker og andet man kan have brug for at transportere. Det lækre interiør giver fornemmelsen af en luksusbil med rigelig plads til alles ben. Det skarpe design ses også på ydersiden af bilen med et sporty design og skarp æstetik.

Kør langt og behageligt

Det er vigtigt for en familiebil at have plads til både børn og det ekstra udstyr og tilbehør der kan følge med. Samtidig er det også vigtigt at bilen er sikker at køre i, som Ford Kuga er. Bilen har for eksempel en nødbremse der er med til at forhindre uheld ved bremse automatisk ved krydsende trafik.

Med Ford Kuga kan man altså føle sig trygt til mode og køre op til 64 km på el, hvilket kan række til mange små ture eller en lang tur med familien.

Nyeste