Få styr på energiforbruget i dit hus

Hvor meget energi bruger vi om året? Er der mulighed for at nedbringe forbruget med nogle forbedringer? Det er spørgsmål som de fleste boligejere nok kun kan svare delvist korrekt på. Men der findes eksperter, som med stor præcision kan udregne disse ting, og også komme med ideer til hvordan man eventuelt kan forbedre boligen, så energiforbruget bringes ned. Det er disse folk, man skal have fat i, hvis man skal have energimærket sin bolig med henblik på salg.

Energimærke er lovpligtigt, hvis man skal sælge sin bolig. Det er vigtigt for den kommende køber at kunne danne sig et overblik over den samlede økonomi i huset. Lige som det også er en stor fordel at vide noget om, hvad man kan forbedre, hvis man gerne vil sidde billigere i forhold til det årlige energiforbrug. Her giver et Energimærke alle de nødvendige informationer. Det er godt for begge parter at vide så meget som muligt om energimærkningen.

Få fat i gode fagfolk

Hvis du står og skal bruge et Energimærke til dit hus, så sørg for at få fat i de rigtige folk. Et Energimærke bør udarbejdes af uvildige eksperter, som har forstand på isolering og varmeregnskaber i huse. Hvis du henvender dig hos Botjek, så kan du være sikker på at få den nødvendige eksperthjælp. 

På deres hjemmeside kan du finde en formular, som du kan udfylde online og sende ind. Der går højst 24 timer før du får en aftale om på plads. Det er dejligt effektivt og hurtigt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Eksperter på besøg

Du får så besøg af eksperterne, som skal udarbejde dit Energimærke. De vil gennemgå din bolig grundigt og lave nogle beregninger, der viser hvor højt energiforbruget er i dit hus. De udarbejder et Energimærke, der også giver anvisninger på hvordan man, med nogle forbedringer, eventuelt kan nedbringe det årlige forbrug. 

Der går højst 48 timer efter deres besøg, før du modtager dit Energimærke. Med det i hånden kan du sætte din bolig til salg. Og køber vil kunne danne sig et overblik over energibudgettet i dit hus.

Nyeste