Find lækre hoodies i en supercool webshop

Det er altid herligt med nyt tøj. Vi kan alle godt lide at tage os godt ud og opbygge en stil, der passer til os og fortæller lidt om hvem vi er. Vi understøtter vores personlige udstråling gennem påklædningen. Selvfølgelig mest for vores egen skyld, men også for at dem, vi møder på vores vej, får et hurtigt billede af hvem vi er. Der er mange måder at udtrykke sig selv på gennem tøjet. Og samme klædningsstykke kan sende vidt forskellige signaler, alt efter designet.

For år tilbage var hoodies, eller hættetrøjer, som de kaldtes på den tid, et signal om at man var en rebelsk ballademager. Unge utilpassede kunne ses i s-togene, indesluttet om sig selv, dybt begravede under hætten. Det var dengang. Nu er tiden en anden, og hoodies er noget man finder i de fleste garderober. Heldigvis for det, for hoodies er et genialt klædningsstykke. Man kan bære dem over alt. På jobbet, på skovture, på en tur i byen med vennerne.

Stammer fra klostrene

Man skal helt tilbage til middelalderen for at finde oprindelsen til vore dages hoodies. Her gik munkene klædt i lange trøjer med hætte, gerne med et stort kors om halsen. En munk var en mand, der havde valgt at vie sit liv til evig tilbedelse af Kristus og treenigheden. Hvis man havde fortalt en munk i middelalderen at hans kutte en dag ville blive et af de mest skattede klædningsstykker for unge, så ville han nok have slået en stor latter op.

I vore dage kan man gå ind hos quint.dk og finde de fedeste hoodies. Her er et udvalg af lækre hættetrøjer, der virkelig siger spar to.Man kan bruge meget tid på at gå på opdagelse i udvalget, for der er mange virkelig lækre modeller.

Din personlige kutte

Moderne hoodies henvender sig til alle sociale lag og er designet til at sende mange forskellige signaler. Der er ikke noget der tyder på at hoodie’en går af mode lige med det samme. Der er da heller ikke mange klædningsstykker, som er mere behagelige at have på.

Nyeste