Køb den bedste olie til din bordplade

De fleste danskere er rigtigt glade for deres hjem. Indretningen og møblerne fortæller om beboernes livsstil. Det er ofte en spændende fortælling, der også tager fortiden med, med arvestykker, der indgår i indretningen. Ofte diskuteres indretningen og møblerne med gæster, der kommer forbi og gerne vil hører historierne om farmors flotte bord eller kommode. Det er hyggeligt og det er med til at give os identitet.

Hvis man har en bordplade, der ser lidt træt ud, efter års brug, så kan Junckers bordpladeolie være det eneste rigtige at behandle med. Junckers bordpladeolie er en olie, der går ind bevarer træets slidstyrke og giver ny glød i træet. Den er perfekt til bordplader, men også meget velegnet til andre møbler af træ. Med Junckers bordpladeolie får du maksimal beskyttelse af dine møbler af træ. De bliver mere slidstærke og vandafvisende. En god olie, der holder længe.

Rengør træet først

Før du påfører Junckers bordpladeolie på din bordplade, så rengør den grundigt og lad den tørre helt op. Så tager du en klud eller en pensler og påfører olien i et jævnt lag. Du kan også påføre olien med rulle, hvis du hellere vil det. Hovedsagen er at Junckers bordpladeolie kommer i dybden og trænger ordentligt ind i træet, så det får optimal robusthed og beskyttelse.

En liter Junckers bordpladeolie rækker til 10-20 kvadratmeter, så du kan let få det til at række til at helt køkken, hvis det er. Når du har påført olien, så giv det 24 timer til at tørre op, før du tager dit bord i brug. Det er vigtigt at olien får fred til at trænge ned i træet, så det kan beskytte optimalt. Så har du også en smuk bordplade, der kan holde længe.

Olie giver et smukt resultat

Når man behandler træ med olie, så får man en dybde i træet, som man ikke får med lak. Og træet bliver smukkere for hver gang det får olie. Det får en dybere glød og en kønnere finish. Olien forhindrer udtørring af træet og forlænger træets levetid. God arbejdslyst.

Nyeste