Det er længe siden at kød blev hakket i gammeldags hånddrevne kødhakkemaskiner. I vore dage foregår dette heldigvis industrielt. Det er hurtigt og effektivt og moderne kødhakkere kan hakke enorme mængder kød på ingen tid. Og på en måde, så det er nemt at pakke. Alt sammen under meget gunstige hygiejniske forhold. Udviklingen har været med os, der arbejder industrielt med kød. Det er godt at kloge hoveder har opfundet disse effektive maskiner.
Den danske kødhakker industri er begavet med mange af disse smarte maskiner, og det giver et dagligt produktionsniveau som ligger meget højt. En stor del af disse kommer fra Nemco,, som er leverandør af materiel til mange former for behandling af kød fra både grise og kvæg. At den danske kødhakker industri er blevet så stor skyldes flere ting. Danskerne spiser ikke bare utrolige mængder af spaghetti med kødsovs, men også frikadeller, krebinetter og, ikke mindst, burgere, hvor hakket kød indgår som en væsentlig komponent.
En medspiller for kødindustrien
Nemco er leverandør af fødevaremaskiner, der bruges mange steder, blandt andet i den danske kødhakker industri. Og ikke bare i den danske kødhakker industri, men også i industri, hvor der er brug for blandemaskiner og emulgeringsanlæg spiller Nemco en afgørende rolle som medspiller og leverandør. Det skyldes naturligvis den høje kvalitet, men også en meget pålidelig service, som er en stor fordel for blandt andet den danske kødhakker industri. Her er krav om effektivitet og pålidelighed afgørende for at produktionen kan glide, til gavn for danskerne og industrien.
Opsætning og montering hører med
Nemco er en pålidelig leverandør, det ved man i branchen. Men Nemco er også dygtige til at installere maskinerne og tilbyder det som en del af deres services. Det er til stor fordel for industrien, som blot behøver at bestille maskinerne, og ikke skal tænke på at få dem installeret.
Alt dette klarer leverandøren. Det giver en meget effektiv og hurtig forretning, som gør at industrien ikke skal ligge stille for længe, mens der installeres nyt materiel. Jo, der er sket meget siden man hakkede kød med hånddrevne maskiner.