Stolen du virkelig kan slænge dig i

Det er skønt at være hjemme. Især efter en hård dag på arbejde eller i skolen. Vi nyder alle sammen at komme hjem og kaste os ned i det bedste og blødeste møbel. Et godt hjem skal have møbler af alle slags, til alle formål. Der skal være borde og stole til hjemmearbejde og lektier, for ikke at snakke om spiseborde og stole. Men uden bløde lækre møbler til total afslapning er det ikke helt et rigtigt hjem. Spørg bare børnene.

Hvis der er et møbel, som børn virkelig elsker, så må det være en sækkestol. Her kan man virkelig flyde og slappe af, så man næsten smelter. En sækkestol er et underligt møbel, for den har ingen ben og heller ikke armlæn. Den har ikke nogen fast konstruktion og heller ikke nogen bestemt form. Dybest set er en sækkestol bare en stor sæk med fyld, der tilpasser sig den, der smider sig i den. For man smider sig i en sækkestol.

Et hit til børneværelset 

Køber man en sækkestol til børneværelset, så kan man være stensikker på jubel og glæde hos ungerne. De kaster sig ned i den, når de kommer hjem fra skole, og er den stor nok, så er der sagtens plads til to. Børn altså. Og man kan lege alt muligt med sådan en stol. Den kan være en hval, hvis ryg man driver på ude på de store have. Eller en fed søko.

Og så kan den flyttes. Når familien skal se film sammen i tv-stuen, så kan man være sikker på at børnene kommer slæbende med deres hval. For en sækkestol er perfekt til fjernsyn og video. Man både sidder og ligger i den. Det er ikke helt til at blive klog på, om det er det ene eller det andet, men skønt er det i hvert fald.

Far stjæler den

En sækkestol er så behagelig, at forældrene også vil prøve den. Det er ofte set, at der bliver kamp om disse møbler. Er far alene hjemme, så kan han godt finde på at smutte ind på børneværelset og smide sig i den.

Nyeste